Alla hjärtans dag

Den 14 februari är dagen de flesta refererar till alla hjärtans dag. Sen hur eller om man firar den är en annan sak, men vi tycker att man oavsett ska visa lite mer kärlek till nära och kära just denna dag. Alla borde känna sig uppskattade och då är det perfekt på denna dag. Det är cirka två veckor kvar tills denna dag och vi har planerat denna vecka att ha kärlekstema på instagram och denna vecka har vi även 15% på hela sortimentet (förutom rea). Allt för att ni ska få så bra pris som möjligt på era alla hjärtans dag produkter och kanske skämma bort, både sig själv och andra, lite extra.

grandma's special herbs(1)

Vi kommer att lista några produkter som vi tycker är de viktigaste att ha just under alla hjärtans dag. Produkter som ni kan använda hela familjen om det är så och göra en dag mitt i veckan lite extra mysig.

Hjärtformade saker i rosa och rött är ett säkert kort!
Direktlänkar finner ni här: Tallrik, popcornbox, mugg, photobooth

Att baka en tårta kan kännas överflödigt om man inte kommer vara många personer som samlas, och då är det perfekt att baka muffins. Muffinsen passar perfekt till de söta tallrikarna som är länkade här över. Om man vill att det ska gå snabbt så kan vi varmt rekommendera våra frostingar som du enbart blandar med mjölk. Du får en härlig frosting som är lätt och smakar som mums mums fyllning.

Direktlänkar: Vaniljfrosting, Chokladfrosting, muffinsform

En reaktion på ”Alla hjärtans dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s